Producten in de Spotlight > Faller

S-Baan stadsbrug

(1/5) > >>

Semantha:
Tijdperk I
1880 - 1920

Afmetingen:
360 x 160 x 100 mm

Dit bouwpakket bevat: 143 onderdelen in 6 kleuren, raamfolie, 1 masker en 1 bouwhandleiding.
Gebruik voor het knutselen FALLER - kunststoflijm.

Klik hier voor de beschrijving. Klik

? van de foto's en tekst berusten bij Faller

Roel:
Sfeervol plaatje.
Waard om even te onthouden.
Voor de prijs behoef je het niet te laten.

Wim Corduwener:
Is inderdaad een fraaie. Er hoort ook nog een soort van overkapping bij. Dit pakket was voor mij een reden om een station te bouwen met een verhoogd perron, zoals veel stations in Nederland. Dan zou je twee stations moeten kopen die op elkaar te stapelen zijn.

Als je nou de beschrijving bij de foto zet (dus zonder doorklikken) dan trek je weer meer bezoekers aan die via Google aan het zoeken waren en op ons forum terechtkomen en denken: ?Hee, wat een gezellig forum... wat een gezellige mensen. Laat ik me daar eens aanmelden!?

Roel:

--- Citaat van: Wim Corduwener op 26 mei 2013, 11:22:42 ---Dan zou je twee stations moeten kopen die op elkaar te stapelen zijn.
--- Einde van citaat ---
Hoe bedoel je dit, Wim?

Wim Corduwener:
Beetje lastig uitleggen. Vrijwel alle bouwpakketten van stations zijn zodanig geconstrueerd dat het spoor en de straat op gelijke hoogte zitten. Meestal aan de voorzijde van het station een trappetje om de hoogte van het perron te compenseren. Maar in Nederland zijn, in met name de stedelijke gebieden, de sporen gesitueerd op een spoordijk. Dus zijn de stations ook verhoogd zoals bijvoorbeeld in Haarlem, Amsterdam, Deventer... ?n de baan van Pierre heeft ook zo?n verhoogde spoordijk.
Als je zoiets zou willen nabouwen op je spoorbaan, dan zou je dus twee dezelfde bouwpakketten van een station kunnen kopen dat daarvoor geschikt is, van ??n station alles boven de eerste verdieping afsnijden en daar het andere station er bovenop kunnen zetten. Snappen jullie het nog?
Of... en dat is natuurlijk veel beter: zelf een station bouwen.
Twee pakketten van zo?n brug, twee pakketten met zo?n overkapping en je hebt een geweldige stationssituatie.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie