Auteur Topic: Itrain fout melding  (gelezen 428 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Ben

  • Stationchef
  • ***
  • Berichten: 248
  • Geslacht: Man
Itrain fout melding
« Gepost op: 15 februari 2019, 20:13:03 »
ITRAIN meld het volgende

Tams MasterControl/ Redbox Input Stream Closed

Ik stel deze vraag aan jullie omdat  itrain forum de hele middag geen toegang krijgt ondanks mijn acount
Gr Ben



Offline Anne W

  • Super Modelspoorder
  • ******
  • Berichten: 1.474
  • Thanked: 17 times
  • Geslacht: Man
  • Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is
Re: Itrain fout melding
« Reactie #1 Gepost op: 16 februari 2019, 10:35:06 »
Beste Ben,

Even wachten op iTom, die heeft er verstand van, het heeft wat te maken met de instellingen van de interface in iTrain (begrijp ik), in bijlage D van de iTrain handleiding zou daar wat over staan.

Toegang tot iTrain Forum, ik kom er gewoon op, dus doe je of zit er iets fout met je naam of password.

Groet, Anne W
Raptor, Edits booster 10A, 3 Ma. 6090X decoders 27 staps, 12 MFX decoders (4 ESU) 6 met geluid (1 ESU), 28 staps, maar 27 staps voor de nieuwste M?rklin MFX decoders, automatisch bedrijf (Raptor), voor het volgen van de bouw van mijn baan, google \"mochten jullie denken dat ik alleen met\"

Offline iTom

  • Super Modelspoorder
  • ******
  • Berichten: 4.434
  • Thanked: 83 times
  • Geslacht: Man
Re: Itrain fout melding
« Reactie #2 Gepost op: 3 april 2019, 03:05:36 »
Heb ik er wel het tcd bestand bij nodig.
Kan je via de bijlage mee sturen.
H0e baantje | Rails Roco Veldspoor | DR5000 | Rosoft | iTrain |
Met vriendelijke groet,
Tom

Offline iTom

  • Super Modelspoorder
  • ******
  • Berichten: 4.434
  • Thanked: 83 times
  • Geslacht: Man
Re: Itrain fout melding
« Reactie #3 Gepost op: 3 april 2019, 10:06:47 »
Gebruik je de juiste compoort en baudrate.

In de bijlage kan je het tcd bestand toevoegen, hier geen tcd.zip gebruiken.
Heb wel wat problemen gezien in je baanplan op het iTrain forum maar wil daar niet op ingaan.
Waarschijnlijk heb je inmiddels het e.e.a. aangepast en daarom is het beter om je tcd bestand hier aan toe te voegen en kan ik kijken wat ik voor je kan oplossen/adviseren.
H0e baantje | Rails Roco Veldspoor | DR5000 | Rosoft | iTrain |
Met vriendelijke groet,
Tom

Offline Ben

  • Stationchef
  • ***
  • Berichten: 248
  • Geslacht: Man
Re: Itrain fout melding
« Reactie #4 Gepost op: 3 april 2019, 10:14:23 »
Intussen zijn de meeste problemen opgelost.
Sorry dat ik niet het eerder laten weten.
Er zijn nog problemen tussen iTrain en Tams Redbox nl com3 geeft meldingen.
Ik kom hierover er op  terug.
Andere zaken hebben voorrang. 
Gr Ben

Offline iTom

  • Super Modelspoorder
  • ******
  • Berichten: 4.434
  • Thanked: 83 times
  • Geslacht: Man
Re: Itrain fout melding
« Reactie #5 Gepost op: 3 april 2019, 10:43:51 »
Ok, alleen jammer dat je dan het bestand niet in de bijlage zet, kunnen we alvast een beetje vooruit kijken.
Hier zijn ook andere zaken die voorrang hebben maar tussendoor is er altijd nog wel even tijd om ergens naar te kijken.
H0e baantje | Rails Roco Veldspoor | DR5000 | Rosoft | iTrain |
Met vriendelijke groet,
Tom

Offline Ben

  • Stationchef
  • ***
  • Berichten: 248
  • Geslacht: Man
Re: Itrain fout melding
« Reactie #6 Gepost op: 3 april 2019, 11:35:49 »
Tom  ik ben bezig om mijn baan alles door te lopen  en  na te kijken.
126 terug meldingen  een groot aantal wissel .
Dit meent tijd het is helaas niet anders.
Als dit allemaal gebeurt is heb ik een bruikbare   *.tcd
De andere zaken  ik heb een zware operatie moeten ondergaan met goed gevolg.
Het herstel vraagt tijd die ik moet delen met onze hobby.
Gr Ben 







Offline Semantha

  • Forumbeheerder
  • Super Modelspoorder
  • *****
  • Berichten: 2.254
  • Thanked: 51 times
  • Geslacht: Vrouw
    • Moonlightdesign's Giftstore
Re: Itrain fout melding
« Reactie #7 Gepost op: 4 april 2019, 08:34:23 »
**Het is inmiddels mogelijk om een .tcd bestand te plaatsen**

Offline iTom

  • Super Modelspoorder
  • ******
  • Berichten: 4.434
  • Thanked: 83 times
  • Geslacht: Man
Re: Itrain fout melding
« Reactie #8 Gepost op: 4 april 2019, 10:24:19 »
Heb het gezien Sem, bedankt.

Bestand bijgevoegd en de baan zou op 1 scherm mogelijk zijn.
Meer overzicht en de treinverloop beter te volgen.



Edit: tcd bestand in de bijlage.
H0e baantje | Rails Roco Veldspoor | DR5000 | Rosoft | iTrain |
Met vriendelijke groet,
Tom