H0 Modelspoor Forum

Modelbaanbouw voor de liefhebber => Modelbaanbesturing (hardware) => Ecos 1 of 2 => Topic gestart door: frans4 op 12 februari 2021, 19:07:33

Titel: Koploper update ECOS-2
Bericht door: frans4 op 12 februari 2021, 19:07:33
Hallo allemaal,

Ik heb op zolder een ECOS2 staan die ik aanstuur met Koploper. Ik heb de ECOS en Koploper ge├╝pdatet en nu krijg ik een melding dat er een 'koploperupdate' in de ECOS gezet moet worden. Ik weet alleen niet hoe ik dit moet doen. Als ik op de help functie klik krijg ik daar geen informatie uit. Ook een lange zoektocht op Google heeft geen informatie opgeleverd waar ik iets mee kan.

Ik hoop dat ik hier iets kan vinden om dit voor elkaar kan krijgen.

Groeten

Frans
Titel: Re: Koploper update ECOS-2
Bericht door: Anne W op 12 februari 2021, 23:05:15
Beste Frans,

Mocht je van de Koploper gebruikers op ons Forum geen antwoord krijgen, dan is er nog altijd het Koploperforum.

Groet, Anne W